KUANTUM DÜŞÜNCE NEDİR ?

Olumsuz tüm düşüncelerden, duygulardan özgürleşmek ve değiştirmek.

Kuantum düşünce üst nitelikli düşünce biçimidir. Sıradanlıktan, tekrar eden tüm düşüncelerden özgürleşmek ve değiştirmektir. Sizi sınırlayan engelleyen, düşünce kalıplarını fark etmek ve bunların yerine olumlu yani pozitif düşüncelerle değiştirdiğimizde inançlar da değişir. İnançlar değişince siz ve hayatınız da değişir.

MERAK EDİLENLER

Sorularınız mı var? Benimle iletişime geçin!

Sizlerden gelen bazı soruları cevapladım. Hadi beraber bir göz atalım!

Kuantum düşünce, kuantum alanını etkileyen düşünce biçimidir. Bu alanı etkilediğinizde, hayatın her alanını etkilemiş olursunuz. Kuantum düşünce, vesvese, kuruntu ve vehimden farklı olarak tepkisel, otomatik bir düşünme biçiminden farklı olarak hücresel düzeyde etkili olan derin inançlarımızın etkilediği düşüncelerdir. İşte kuantum düşünce, yaratıcı ve değiştirme gücüne sahip bu tür düşünceyi temsil eder.

Pratik olarak kaliteli düşünceler ki bunlar yüksek frekanslı düşünce ile gerçekleşir. Şükür, sevinç, neşe gibi. Hayatımıza aynı biçimde “yüksek nitelikli şeyleri” sokar. Bolluk, bereket, sağlık ve afiyet şeklinde özetleyebileceğimiz bu sonuçlar keyifli bir çabayla kolayca hayatımıza girer. Aynı zamanda beden sağlıklı bir şekilde işler. Çünkü hastalık, düşük nitelikli düşüncelerin ürünüdür. 

Tabii ki bir bağ mevcut. Daha çok Kuantum Fiziğinin bize açtığı anlayış kapısından girmemizi sağlaması bakımından bir ilişkisi var. Ama bu teknik Kuantum Fiziğinin teorik olarak açıklamalarından oluşan bir şey değildir. Teorik bilgiler, her ne olursa olsun; dini, felsefi ya da bilimsel; temel düzeyde bir değişim sağlamaz. Hatta bu bilgiler eğer, egosal bilinç değişmemişse, insanı kendi öz varlığından uzaklaştıran bir güç haline gelir.

Kalıcı olur. Çünkü değişim çok derin düzeyde, hücresel bellek düzeyinde gerçekleşir. Karakteri yeniden inşa eder. Alışkanlığa dönüşür. Temel olarak karakter düzeyinde inşa edilen tutum ve davranışlar kalıcı etki yapar. Ayrıca kendi hayatında aktif ve yaratıcı olabildiğini gören insan yavaş yavaş kendisiyle ilgili büyük bir özgüven geliştirir. Bu süreç adım adım ilerleyen bir gelişme seyri takip eder. Her bir adım kişiye kendi gücünün sınırları konusunda yeni fikirler sunar. Sonunda sınırsız ve sonsuz bir gücü olduğunu fark eder.

KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ NEDİR ?

Bizler hem ruhsal hem bedensel ve zihinsel varlıklarız.

Kuantum Düşünce; derin düzeyde, atom altı alanda etkili olabilecek tarzda bir yaratıcı düşünme biçimidir. Özel bir bilinç düzeyine girerek, özel olarak kurgulanmış sözel ve imgesel oluşumları içerir. Bu düzeyde insan, kendi hayatının efendisi durumuna geçer. Kişi, varlığını sürdürmesini sağlayan ortak enerjiyle işbirliğine girdiğinde, tek bir "kişi" olmanın sınırlı olanaklarını aşar, bütünün gücüne ulaşır. Bu durumda da gücünüz tabii ki bütünün gücüne eşit olacaktır.

İPUCU

Hayatının ne kadar değişebileceğini sende gör!

Tek yapman gereken benimle iletişime geçmek. Hazırsan başlayalım!

X