BİLİNÇALTI DRAMA NEDİR ?

Değersizlik yetersizlik suçluluk hak etmeme ego öz ilişkiler

Şifayı seçen danışanın bilinçaltı kayıtlarına ulaşarak kök inançları, çapaları şimdisini etkileyen tüm olumsuz inançları tespit edilir. Tüm zaman boyut ve mekanlardaki bu duygular anne karnı dahil olmak üzere anlara gidilir ve tüm tespit edilen, şimdisini etkileyen duyguları değiştirilip dönüştürülür. İş, başarı, kariyer, kilo, para ile ilgili olan ilişki, öz güven eksikliği, başarısızlık, takıntılar, hastalıklar, karmalar, iş, aşk, yetenekler, atalar, kendin olmak ve daha birçok konu üzerine çalışılmaktadır.

MERAK EDİLENLER

Sorularınız mı var? Benimle iletişime geçin!

Sizlerden gelen bazı soruları cevapladım. Hadi beraber bir göz atalım!

Bilinçaltı, biz farkında olmadan beynimizin bilinç dışı çalışan, vücudumuzun istemsiz kaslarını yöneten, bütün duyularımızla algıladığımız her şeyi, adeta bir bilgisayarın yazılım programı gibi kaydeden ve gerektiğinde kullanmak üzere bilince veren parçasıdır. Bilinçaltı, uyurken bile çalışan eşsiz bir sistemdir. Bilinçaltının ana hedefi bedeni kollamak, korumak, hayatta tutmak ve devamlılığını sağlamaktır. Bilinçaltı kısa ve net tanımıyla tüm programın yazıldığı en büyük alandır. Bilinçaltımız bilincimizin inandığı ve doğru olarak kabul ettiği bütün emirleri uygular. Reflekslerimiz, sinir sistemi, cesaret, hırs, sabır, aşk, irade, özgüven gibi duyguları bilinçaltı yönetir.

ihin Şifalandırma Seansı, zeka gevşek haldeyken uygulanan ve hipnoz kapsamayan hayatınızı tamamen değiştirecek bir bilinçaltı terapi tekniğidir. Yaşam enerjisini artıracak, negatif düşüncelerden sıyrılmanızı sağlayacak, inandıklarınızı değiştirmenize yardımcı olacak ve daima mutlu kalmanız için tariflerde bulunan bir yöntemdir..

  • Soru-cevap şeklinde hayatınızı kötü anlamda etkileyen negatif duygularınızın kaynağı belirlenir.
  • Belirlenen negatif duygular panik atak, kaygı ve korkular zihninizden serbest bırakma tekniğiyle sonsuza kadar silinmek üzere temizlenir.
  • Silinen negatif duyguların yerine danışanın arzu ve isteklerini göre hayatınını yaşaması için gereken pozitif duygular ve bilgiler zihne öğretilir.

İç huzur, rahatlık konusunda hemen sonuç verir. Seanstan önce hissedilen kaygı, korku, vesvese ve endişeler seanstan sonra ya çok az seviyeye iner ya da ortadan tamamen kalkar. Bu biraz daha seans sonrası verilen ödevlerin düzenli ve eksiksiz yapılmasına bağlıdır. Diğer yandan oluşum süreçleri için mutlaka bir 6 ay geçmesi gereklidir.

 

 

KOLEKTİF BİLİNÇ NEDİR ?

Hepimiz görünmez iplerle birbirimize bağlıyız! 

Kolektif Bilinç, Durkheim'de bir toplumdaki insanların sahip oldukları ortak duygu ve kabulleri ifade etmekteydi. Ona göre kolektif bilinç, toplumun fertlerinin tek bir ruh ve duygu etrafında birleşmelerini sağlıyor, böylece toplumların devamında önemli bir rol oynuyordu. Kökenimiz, ilgi alanımız, uzmanlıklarımız, hobilerimiz ya da hoşlanmadıklarımız ne olursa olsun tek bir bilince sahip olmamız gerekli o da kendi neslimiz için, gelecek nesiller için daha iyi bir dünya yaratma bilinci.

MOTİVASYON

Hayatım sonsuz kaynaktan akan güzelliklerle beslenir.

Kolektif bilinç yükseldikçe, farkındalık ve şifa gücü artar.

X